Sommer avslutning 2022

I år holder vi sommeravslutningen på hytta til LA7XK Halvard på Spjærøy,  Hvaler. Her blir det grilling og hyggelig sosialt samvær, og kanskje en titt på radioutstyret. Ta gjerne med familiemedlemmer som er interesserte.

Dato: 14.06.2022
Tid: 1800
Sted: Nepegravningsvarden 36, 1684 Spjærøy (se veibeskrivelse)
Påmelding: Nei
Ta med: Grillmat og drikke til eget bruk i tillegg til godt humør

Veibeskrivelse:
Adressen ligger ikke inne på alle kart, det kan derfor være lurt å ha en veibeskrivelse i tankene.

Fra Fredrikstad; følg Hvalerveien til Spjærøy. I første kryss ta av til venstre mot Sydengen og kjør opp til toppen av bakken. Ta av til høyre på hyttevei «Nepegravningsvarden», og følg denne til parkeringsplassen ved enden av vegen. Grå hytte nr. 36 med antenner og mast